Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmä

Kehittäminen

Olen erittäin kiinnostunut kehittämään ja edistämään Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmää (TVT) yhdessä muiden ihmisten kanssa.

Tämä talousjärjestelmä on olemuksensa ytimeltään ennen kaikkea kaikkien ihmisten yhteistä päätöksentekoa ja toimintaa. Siksi sen kehittäminen yhdessä muiden ihmisten kanssa kiinnostaa ja innostaa minua. Mitä useampien ja erilaisempien ihmisten kanssa tätä kehitetään, sitä tarkemmin kehittämisen kunkin hetkinen tulos kuvastaa sitä, miten tämä talousjärjestelmä kyseisellä hetkellä toimisi käytännössä oikeassa elämässä.

Jos olet kiinnostunut kehittämään Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmää yhdessä minun kanssani, ota ihmeessä yhteyttä! Yhteystietoni löydät tämän sivuston yhteystiedot-sivulta.

Tekijänoikeusvapaa

Minkäänlaisia tekijänoikeudellisia rajoitteita ei liity Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmän ideaan. Voit vapaasti ja ilmaiseksi kehittää tähän asti kehitettyä entistä paremmaksi joko yksin, yhdessä minun kanssani tai yhdessä kenen tahansa muiden ihmisten kanssa. Voit myös vapaasti ja ilmaiseksi käyttää TVT:n koko ideaa tai mitä tahansa sen osia uuden luomuksesi osina, olipa tuo luomus sitten uusi talousjärjestelmä, taideteos tai mikä tahansa muu asia. Voit käyttää edellä mainittuja niin epäkaupallisessa kuin kaupallisessakin tarkoituksessa. Nimeäni ei tarvitse mainita idean eikä sen osien käytön yhteydessä. Toki jos haluat, voit mainita nimeni. Molemmat sopivat minulle aivan yhtä hyvin. Sinun ei tarvitse ilmoittaa minulle, kun käytät tämän talousjärjestelmän ideaa tai sen osia. Toki silti voit kertoa minulle siitä. Mielenkiinnolla katson ja seuraan, mitä muut saavat tästä irti.

Minkäänlaisia tekijänoikeudellisia rajoitteita ei liity myöskään tekemiini Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmää esitteleviin teoksiin. Voit vapaasti ja ilmaiseksi kopioida, muokata, julkaista ja levittää tällä nettisivustolla ja missä tahansa muualla olevia tekemiäni TVT:tä koskevia kirjoituksia, äänitallenteita, videoita ja mahdollisesti muissa muodoissa tallennetuja teoksia. Edellä mainitut luvat myönnän kaikille ihmisille koko maapallolla ilman minkäänlaisia poikeuksia. Nimeäni ei tarvitse mainita käytön yhteydessä. Toki niin halutessasi voit mainita nimeni. Molemmat sopivat minulle aivan yhtä hyvin.

Tekijänoikeuslaki ei suojaa teoksen ideaa, teoriaa, tietosisältöä, tutkimustuloksia tai kaavoja. Teoksen asiasisältö on vapaasti kaikkien käytössä. Tekijänoikeuslaki suojaa ainostaan teoksen omaperäistä muotoa. Tekijänoikeuslaki ei mahdollista sitovaa luopumista siitä, että nimeäni ei tarvitse mainita teoksen käytön yhteydessä. Minulle siis kuitenkin on täysin ok, että nimeäni ei mainita minun tekemien TVT:tä esittelevien teosten käytön yhteydessä.

Lähteet: Tekijanoikeus.fi/tekijanoikeus, Tekijanoikeus.fi/usein-kysyttya (7. kysymys) ja Tekijänoikeuslaki.